Вибір рідин на сольовому нікотині на українському ринку зростає з кожним днем і дуже важко за одним описом вирішити, що варто купувати. Такі поєднання смаків більше нема де спробувати і вейперам залишається гадати, як це буде на смак та аромат. Нас запитують: які сольові рідини найкращі? Які найпопулярніші смаки на сольовому нікотині у вейперів у 2023 році?

Ми зробили огляд кращих рідин на сольовому нікотині, які вибирають для заправки порожніх картриджів саме наші покупці. Всі жижі сумісні з под системами. Їх поєднує м'який тротхіт, найкраща смакопередача, приємне поєднання ціни та якості. Наш топ - це народний вибір і ви обов'язково знайдете в нашому рейтингу сольових рідин свій приємний аромат для паріння. Томити далі не будемо і одразу почнемо з лідера нашого рейтингу!

ТОП-10 кращих жиж для пода у 2023 році:

 

Elf Bar ELFLIQ Salt – Elfbull Ice.

Перше місце нашого рейтингу. Цю рідину наші покупці визнали найкращою. 
Ягідний мікс з холодком, насичений смак та аромат.
Сольова жижа від Elf Bar.

Elf Bar ELFLIQ Cotton – Цукерки та Лід.

Солодка цукрова вата з ментолом.
Мікс на сольовому нікотині від Elf Bar.

Elf Bar ELFLIQ – Крем Тютюн.

Тютюн з горіховим ароматом.
Мікс на сольовому нікотині від Elf Bar.

Chaser Salt – Чорниця з Ментолом.

Чорниця з холодним ментолом.
Мікс на сольовому нікотині від Chaser Lab.

Chaser Salt – Мандарин.

Моноаромат та смак кисло-солодкого мандарину.
Сольова рідина від Chaser Lab.

Chaser Salt – Ананас.

Моноаромат та яскравий смак солодкого ананасу з легкою кислинкою.
Сольова рідина від Chaser Lab.

Chaser Salt – Балі Плюс.

BALI – екзотичний коктейль з апельсинового соку, манго та маракуї.
Мікс на сольовому нікотині від Chaser Lab. Коли ви були на пляжі Балі востаннє?

Elf Bar ELFLIQ Salt – Blue Razz Lemonade.

Освіжаючий лимонад з лісових ягід.
Мікс на сольовому нікотині від Elf Bar.

Elf Bar ELFLIQ Salt – Лохина та Кисла Малина.

Солодка лохина з кислинкою лісових ягід.
Мікс на сольовому нікотині від Elf Bar.

Chaser LUX Salt – Чорниця та М'ята.

Соковита лісова чорниця та свіжа м'ята в міксі на сольовому нікотині від Chaser Lab.
Десяте, заключне місце нашого топу. 

У нашому рейтингу рідин для подів лідирують мікси та ягідні смаки. Відомі виробники – китайський Elf Bar та український Chaser Lab – ділять топ сольових жиж навпіл. Окремо розповімо секрет лінійки уподобань ELFLIQ від ELF Bar. Бренд відтворює смаки та аромати своїх одноразових сигарет у рідинах для заправки багаторазових картриджів под систем.

Смак вибрати нескладно – кожен сам завжди знає, який йому більше подобається. А що потрібно врахувати при покупці сольової рідини для заправки под системи? Різні вейпи по-різному розкривають жижі, це залежить від налаштувань, потужності та випарника, тому зважайте на особливості свого поду. Якщо ваш девайс не підходить для солі, ви можете отримати передозування нікотину. Якщо все підходить, то у вас з'явиться новий смачний улюбленець у колекції.

Як вибрати сольову рідину з нашого топу для свого вейпу?

Міцність – всі рідини з нашого рейтингу містять сольовий нікотин (Salt).

Об`єм – маленький об'єм флакона підійде, щоб спробувати нову жижу або якщо ви їх часто змінюєте. Коли ви багато парите, завжди краще мати пляшечку в запасі, щоб раптово не залишитися без жижі. Ви тільки уявіть цей стрес - витрусили з флакона останню краплю нікотину, страшно переживаєте, що нема чого парити, картридж у поді порожній і випарник ось-ось згорить ... гарик близько ... усе, ватка горить ... Навіщо так сильно нервувати? Беріть жижу із невеликим запасом. Тримайте кілька маленьких пляшечок або великий флакон – це ідеальні варіанти.

PG/VG – рідини на сольовому нікотині з нашого топу виготовляються зі стандартним співвідношенням пропіленгліколю та гліцерину 50/50. Виробники заклали найкращу пропорцію для паріння на вейпі невеликої потужності, така рідина підійде для всіх под систем. Баланс пропіленгліколю та гліцерину 50/50 дає яскравий смак, мінімум пара та м'який тротхіт.

ТОП найулюбленіших народних смаків

З якої жижі почати парити под, щоб точно не розчаруватися? Починайте з кращих класичних смаків: кисле яблуко, виноград, вишня, кавун, додавайте холодок та ягідні мікси, щоб визначити, що вам більше подобається – солодке чи кисле, холодне чи тепле печиво, моносмаки чи екзотичні мікси. Які ще смаки рідин на сольовому нікотині ми рекомендуємо спробувати?

Полуниця

Полуницею жижу не зіпсуєш. Яскраві на смак полуничні мікси найпоширеніші серед сольових рідин. Найнезвичайніший полуничний мікс у нашому вейп шопі … із зеленим кактусом. Дуже смачно та ароматно. Не треба вірити на слово - замовляйте полуничну сіль і спробуйте!

Кавунні мікси

Ароматний кавун з холодком, м'ятою, лимоном - ідеально літній смак та освіжаючий аромат!

Холодок

Спека замучила? Хочете льоду та снігу? Парте на поді холодний Ice з фруктами та ягодами!

Чорниця

М'який смак чорниці ідеальний з ментолом та кислою малиною.

Мікси тропічних фруктів

Спробуйте дуже солодке, супер ароматне разом із смачною фруктовою кислинкою – манго, ананас, маракуйя, гуаява та гранат. Всю екзотику, яку ви боялися їсти, тепер можна парити на поді із задоволенням!

Тютюн

Рідина із сольовим нікотином must have для курців звичайних сигарет, які переходять на под системи. Жижі для вейпів не містять продуктів горіння тютюну та не виділяють токсичних смол або шкідливих речовин, звичайних при курінні тютюну. Парити тютюн на поді безпечніше куріння. Спробуйте поєднання тютюну з ваніллю, парьте очищений сольовий нікотин для насолоди. Кавовий смак теж спробуйте, курці полюблять міцну каву.

М'ята / Ментол

Рідини з м'ятою та ментолом потрібно спробувати всім, хто перейшов із ментолових сигарет на под системи або полюбляє морозні жуйки.

Кондитерка, випічка, десерти, цукерки, креми та жуйка

Все, що потрібно вейперам-ласунам, тепер є у вигляді смачних рідин на сольовому нікотині, солодка смакота не дасть відірватися від вейпу! Головне при парінні смачної солі - це самоконтроль. Не забувайте про свою нікотинову норму і все буде добре!

Напої

Ви пам'ятаєте, скільки задоволення ви отримували у дитинстві від простого лимонаду? А який ваш улюблений напій зараз? Алкоголь чи… просто кава? Ви багато упускаєте, пробуйте жижі зі смаком та запахом реальних напоїв. У нашому вейп шопі SMvape знайдеться все: і кавові рідини, і енергетики, молочні коктейлі, смузі, чаї та, звичайно, холодні лимонади!

Що робити, якщо смак улюбленої жижі пропадає?

Якщо ви дуже любите одну рідину і парите її без кінця в поді, то ваші смакові рецептори з часом перестануть відчувати всю повноту смаку. Що робити? Змінюйте жижу на новий незвичний смак, рецептори будуть раді новим відтінкам. Якщо ви парили раніше в системі солодку сольову рідину - беріть нову кислу, якщо парили тютюн, переходите на апельсиновий лимонад, чорницю змінюйте на ментол, банан на дайкірі, енергетик на яблуко. Рідини для подів настільки різноманітні, що завжди можна додати нову смачну ароматну сольову жижу в свою колекцію! Робіть швидкий перекур мааленьким святом смаку!

Хочете купити найсмачніший смак?

Ми знаємо, які саме сольові рідини зараз на піку і які жижі всі хочуть парити на своєму вейпі. Виробники не сплять, експериментують, шукають нові хітові смаки та аромати, шаманять над міцністю сольового нікотину в жижах і на ринку постійно з'являється щось нове, незнайоме для вейперів. Завжди є що купити, навіть якщо ви запеклий вейпер і усе знаєте. Вибирайте найприємніший смак із нашого рейтингу найкращих жиж 2023 року. Телефонуйте у вейп шоп SMvape, робіть замовлення на нашому сайті онлайн. 100% оригінальна продукція з доставкою по Україні!